Runtime Software

Fájlrendszerek adathelyreállító szoftvere

GetDataBack

A Windows fájlrendszerek adathelyreállító szoftvere

A GetDataBack a fájlok visszanyerésében segít önnek, ha vírusfertõzés, formázás, FDISK vagy meghibásodás esetén megsérült a merevlemez partíciós táblája, rendszerindító szektora, a FAT/MFT vagy a gyökérmappa. Sõt, a GetDataBack akkor is vissza tudja állítani az adatokat, ha a Windows nem ismeri fel a meghajtót. Ugyanúgy használható akkor is, ha a teljes mappainformáció - nem csak a gyökérmappa - hiányzik. A GetDataBack kíméletes. Írásvédett, ami azt jelenti, hogy a program sohasem próbál meg írni a visszaállítani kívánt meghajtóra.

Tippek, trükkök a fájlok helyreállításához

 

DiskExplorer

Windows-alapú lemezszerkesztõ

Hatékony lemezszerkesztõ, mellyel tüzetesebb vizsgálat alá vetheti a meghajtót. Ön közvetlenül a partíciós táblába, rendszerindító szektorba, FAT/MFT-be vagy a gyökérmappába mehet, valamint egy bizonyos szektorhoz stb. ugorhat. Lehetõség van többféle nézet, úgymint hexa, szöveg, mappa, FAT/MFT bejegyzések, partíciós tábla és rendszerindító szektor közti átváltásra is. A DiskExplorerrel szöveget, rendszerindító szektorokat, partíciós táblákat és almappákat kereshet a meghajtón. A kötetinformáció megtekintésével megvizsgálhatja a kötet rendszerindító szektorát.


Captain Nemo

Rendszerek közti fájlkezelõ, mellyel Windows számítógéprõl férhet hozzá Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz, hálózat üzembe helyezése nélkül. Mindössze a Novell, NT vagy Linux meghajtó csatlakoztatása a feladat az ön gépéhez, és Captain Nemo üzemképessé teszi Windowsban a Netware, NTFS vagy Linux partíciókat. Ezáltal a Novell/NT/Linux fájlok olvashatóvá, kereshetõvé és megtekinthetõvé, ill. a Windows meghajtóra másolhatóvá válnak.