Runtime Software

Hinweise & Informationen

Tippek & trükkök a fájlok helyreállításához

Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket...
Hogyan szerezzünk segítséget az adathelyreállításhoz...
Hogyan ellenőrizzük vásárlás előtt a helyreállítás minőségét...Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket... 
Termék Feladat Felhasználó A helyreállítandó operációs rendszer
GetDataBack for FAT Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, FAT, gyökérmappa ill. formázás, FDISK, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása Kezdők & tapasztaltak Windows 95, 98, ME, Floppies
GetDataBack for NTFS Eltűnt vagy megsérült partíciós tábla, rendszerindító szektor, fő fájltábla, gyökérmappa ill. formázás, vírusfertőzés, meghibásodás következtében törölt fájlok vagy a teljes meghajtó/partíció helyreállítása Kezdők & tapasztaltak Windows NT, 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
DiskExplorer for FAT Egy meghajtó vizsgálata, lemezszerkesztés, törölt fájlok helyreállítása, meghajtóklónozás Tapasztaltak Windows 95, 98, ME
DiskExplorer for NTFS Egy meghajtó vizsgálata, lemezszerkesztés, törölt fájlok és teljes mappák helyreállítása, meghajtóklónozás Tapasztaltak Windows NT, 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

  

Nem ajánlott a GetDataBack és a DiskExplorer használata, ha az adatvesztés oka a meghajtóval kapcsolatos fizikai probléma, pl. ha a meghajtó furcsa zajokat hallat, nem pörög fel, nem ismeri fel a BIOS.  

A meghajtó fizikai meghibásodása esetén azt javasoljuk, hogy ne nyúljon hozzá, hanem vigye el egy adatmentéssel foglalkozó szervízbe, vagy - legalább is készítse el a lemezképet - és ezzel a képpel próbálja meg a helyreállítást.  

A GetDataBack használata során a következő eljárást javasoljuk:

Ne arra a meghajtóra telepítse a GetDataBack programot, amelyiken helyre kívánja állítani az adatokat! Telepítse olyan számítógépre a programot, amelyikkel nincs semmi probléma. Ha van választási lehetősége, használja azt a számítógépet, amelyikben a legtöbb a RAM és a leggyorsabb. Csatlakoztassa másodlagosként ehhez a számítógéphez a helyreállítani kívánt meghajtót. Ellenőrizze, hogy a merevlemez jumperelése megfelelő, és felismeri-e a BIOS.  

A GetDataBack letöltése után futtassa le a setup.exe fájlt. A telepítő varázsló végig fogja önt vezetni a telepítési folyamaton.  

TopHogyan szerezzünk segítséget az adathelyreállításhoz... 

Az adatvesztéstől függ, hogy milyen nehéz feladat az adatok visszanyerése. A legtöbb esetben vissza tudja állítani a GetDataBack-kel az adatokat, mindössze a megfelelő meghajtót vagy partíciót kell kiválasztania és nyomnia a Next, Next, Next... gombot az öt lépésben a helyreállítási folyamat végéig.  

Mégis megtörténhet, hogy ön elégedetlen a helyreállítás eredményével, és nem látja azokat a fájlokat, amiket visszaszerezni próbál, vagy mikor megnyitja őket, nem használhatók.  

Amikor ilyen helyzet áll elő, ne vesse el a szoftvert, vagy az elkészült helyreállítást! Lehet, hogy csak egy másik fájlrendszert kellene megadnia a helyreállítás 2. lépésében, vagy a fizikai meghajtót választania a logikai helyett....  

Amikor csak problémája van a szoftverrel, küldjön nekünk angol nyelvű e-mailt vagy hívjon minket!  

Azért vagyunk, hogy segítsünk önnek, s ha a szoftverünk valóban nem tudja az adatait helyreállítani, legalább néhány tanácsot adhatunk, hogy miként is járjon el az adatok visszaszerzésével.  

Technikai tanácsadás

TopHogyan ellenőrizzük vásárlás előtt a helyreállítás minőségét... 

Javasoljuk, hogy a licenckulcs megvásárlása előtt a folyamat 3. lépésében ellenőrizze a helyreállított fájlok minőségét!  

Bár a legtöbb esetben amit látunk, azt is kapjuk, megtörténhet - főleg akkor, ha a fájlok nagyon tördezettek - hogy a GetDataBack a helyreállított mappákban megfelelően jeleníti meg a fájlneveket, azonban mikor megnyitja a fájlokat, használhatatlanok.  

Hogy meggyőződjünk arról, hogy a fájl tartalma rendben van, az 3. lépésben jelöljük ki a fájlt, és nyomjuk meg az F3 gombot a beépített nézőke megnyitásához. A nézőke különféle fájltípusok (.txt, .doc, .bmp) tartalmát tudja megjeleníteni, nem támogatott típus esetén hexadecimális formában látható a fájl tartalma.  

Amikor ön bizonytalan a visszanyert fájlok minőségével kapcsolatban, nyugodtan hívhat minket, vagy írhat nekünk!  

Top